sunnuntai 1. tammikuuta 2012

back in business!
Noniin, jospa nyt vähitellen pääsisin taas normaalin elämäni pariin.. Tein eilen itse ruokaa ensimmäistä kertaa yli kuukauteen, rauhaskuumeesta kaikilla herkuilla viikon sairaalareissuineen parannutaan edelleen, mutta nyt kroppa huutaa paluuta normaaliin! Ja normaaleinta minulle ovat tietysti aamupalasmoothiet ;)
Aika perusjutuilla mentiin, mutta käytin tällä kertaa Joyan maustamatonta kauravalmiste "jogurttia". Ei kyllä tee mieli uudestaan tuotetta ostaa, oli meinaan suoraan sanottuna hyvin limaisen näköistä, väriltään harmahtavaa.. Noh, mutta smoothieen se kyllä maultaan ja koostumukseltaan sopi oikein hyvin.

Joulunjälkeis-smoothie
1 appelsiini
2 kiiwiä
kourallinen gojimarjoja
kourallinen granaattiomenaa
2 dl sulatettuja pakastemansikoita
1,5 dl kaurajogurttia
1 banaani

Hyvää uutta vuotta! Jospa vuodesta 2012 tulisi hiukan parempi kuin viime vuosi oli!
PS: Pitää muuten vinkata meidän perheen joulunajan ehdottomasta hittijuomasta! Kontiomehun alkoholittomat kuohujuomat karpalosta ja mustaherukanlehdistä ovat kyllä ainakin omaan makuuni.. Hinta vähän kirpaisee, kun Stockan herkusta ostettuna niistä tuli pulitettua pikkuisen vajaa 15e kappale. Mutta maksaisihan hyvä pullo viiniäkin eli kyllä ainakin itse olen valmis maksamaan, kun juoma on valmistettu käsityöllä Suomessa luonnollisista aineksista.. Voisipa niillä täyttää koko matkalaukun...Ei kommentteja:

Lähetä kommentti