perjantai 24. helmikuuta 2012

Lontoon ruokia

Huh, tulin eilen kotiin Lontoosta ja väsymystä vastaan tässä taistellaan... En nukkunut puoleentoista vuorokauteen, kun reissailuun meni luvattoman paljon aikaa.. Lentoni lähti Heathrowlta niin aikaisin, että ainut fiksu (lue: halvin) tapa oli mennä kentälle jo viimeisellä metrolla. Lentoni oli koko aamun ensimmäinen niin eipä kentällä ollut tietysti mitään tekemistä, kun en tällä kertaa raahannut edes läppäriä mukaan..
Lontoossa nautiskelin taas ravintolaruuista, kun kokkailulle ei tosiaan jäänyt aikaa. On se kyllä välillä mukavaa vaan istuskella ja nauttia jonkun muun tekemästä ruuasta. 
Syksyn Lontoon-reissullani Yoshinon take-away-sushi oli kova juttu, tällä kertaa hain sushia pari kertaa ja oli kyllä taas kerran superhyvää ja superhalpaa. Yoshinon take away on aivan Piccadilly Circuksen lähettyvillä Sohossa ja suosittelen sitä ehdottomasti jos tekee mieli nopeaa ja halpaa, mutta silti laadukasta sushia. 
Toinen suosittelun arvoinen ruokapaikka Lontoossa on ehdottomasti Leon. Niitä löytyy 10 eripuolilta Lontoota, itse kävin kahdessa eri Leonissa Sohossa. Fiksua ja todella maukasta ruokaa. Pitää kokeilla jos saisin tässä joku päivä tehtyä Leonista inspiroituneena copycatin annoksestani, joka sisälsi bataattifalafelia, sweet chili hummusta, rieskaa, tummaa riisiä siemenillä ja valkosipulilla ja chilillä maustettua broccolia. Nam, nam..


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti