keskiviikko 8. helmikuuta 2012

Kikherneomeletti

1 dl kikhernejauhoja (Gram-jauho)
1 dl vettä
puolikas sipuli
pieni tomaatti
mausteita
suolaa
puolikas tl leivinjauhetta

Sekoita kulhossa ensin kuivat ainekset ja lisää sitten vesi ja silputtu sipuli ja pilkottu tomaatti. Itse käytin taas vahvaa intialaista maustesekoitusta ja pippuria, paprikajauhe sopisi myös hyvin. Laita kuumalle pannulle öljyä ja paista seos välillä käännellen kunnes pinta on rapea.

(Kuvan salaatissa kurkkua, maissia, vuonankaalia, paprikaa ja yrttimarinoitua artisokkaa.)

2 kommenttia:

  1. Hei Nelli! Löysin juuri tähän aika uuteen blogiisi. Ja tulen varmasti kurkkimaan uudelleen :)

    Monista, monista vegevuosistani huolimatta tällaista "munakasta" en ole vielä saanut kokeiltua. Gramjauhot sentään odottelevat kaapissa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tervetuloa vaan uudelleen! Kiva kun jätit kommentin jälkeesi :)
      Kannattaa kyllä ehdottomasti kokeilla, tosi helppoa ja täyttävää!

      Poista