maanantai 26. maaliskuuta 2012

Kevättä..

Nyt on ollut keittiön puolella varsin hiljaista, aikaa on tullut vietettyä hyvin paljon ulkona nauttien keväästä, salilla ahkeroiden ja koulussa vähän vähemmän nauttien.. Juoksulenkkeilyt taitavat jäädä minun liikkumisestani nyt aikalailla lopullisesti.. Polvet eivät vain enää kestä varsinkaan asfaltilla juoksemista ja iltalenkkeilijänä on vähän vaikea mennä valaisemattomalle hiekkatielle juoksemaan.. Harmittaa kyllä, koska juokseminen on aina ollut minulle pienoista terapiaa ja mukava kunnon kohottaja.
No, enemmän onkin nyt tullut pyöräiltyä, sain kämppikseltäni lainaan kunnon mountainbiken, jolla olen vedellyt tallin mäen ylös nyt joka päivä. About pystysuoraa mäkeä vajaa kaksi kilometriä on kyllä aikamoinen koettelemus. Pyöräiltyä tulee vähintään 15km viitenä päivänä viikossa eli tallireissut tietysti, nyt tuolla kunnon pyörällä tulee vedeltyä kyllä pidempiä lenkkejä. Omalla pyörälläni pyöräilystä kun on nautinto harvinaisen kaukana, siinä toimii tällä hetkellä vain yksi vaihde ja ketjut lähtevät harva se hetki. Onneksi saan sen huollettua suomireissun jälkeen..
Kuntonyrkkeily on taas useamman viikon ollut kuvioissa ja nyt myöskin Zumba. Zumba on mielestäni vähän liian yliarvostettua, sillä vaikka sen tekisi kuinka tosissaan mukana, ei siitä saa tarpeeksi irti. Olen käynyt zumbailemassa vain niinä päivinä, kun olen ratsastanut ja pyöräillyt tallireissun, silloin se on ihan ok, kun ei olisi enää suurta tarvetta lisää liikkua. Ihan hauskaahan se on, mutta saisi kyllä olla edes hiukan rankempaa.

Yritän päästä takaisin kokkailujen pariin Suomessa ja varsinkin kun palaan taas kotiin parin viikon päästä. Suomessa olisi tarkoitus kokeilla vähän jännempiä ruokia pitkästä aikaa, kun pääsen vähän monipuolisemman valikoiman kimppuun ;) Kunpa Itävallassa olisi yhtä hyviä kauppoja, kuin esimerkiksi ehdoton lempparini Tammiston Cittari Jättijako... Harmittaa lähteä täältä kesälämpötiloista Suomen kylmyyteen, mutta kun tulen takaisin, niin täällähän odottaakin jo ihan täysi kesä, silmut ja kukkivat kasvit ainakin viittaavat siihen suuntaan!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti