Kaupassa oli niin superkauniin värisiä bataatteja, että oli pakko ostaa niitä. Harmitti ruveta kuorimaan niitä, kun nuo pinkit ovat tosiaan valkoisia kuoren alta. En ole koskaan vielä törmännyt Itävallassa niihin oransseihin bataatteihin, joita Suomessa on oikeastaan pelkästään.. Hassua, mitenköhän se päätetään mitä lajikkeita tuodaan tänne ja mitä Suomeen, kun bataatit kuitenkin aina tuodaan jostain kaukaa, nämä Aasia-kaupasta ostamani ovat Vietnamista.Bataattiranskalaiset
reilu puolikas kg bataattia (4 suht pientä)
öljyä
mausteita
suolaa
Hei noit haluun tehä ens kerral ku tuut meille ! ja ps. teetsä joskus taas sitä kikherne-omelettii? on himottanu sitä taas pari päivää mut en muista miten sitä tehtiikää :(
VastaaPoistajoo tehään! meitsi vääntää huomenna omeletin, hyvä idis!
Poista