perjantai 6. huhtikuuta 2012

Pinaattiletut




Vegaaniset pinaattiletut
4 henkilölle

8 dl soijamaitoa
4 dl vehnäjauhoja
3 rkl soijajauhoja
1 rkl perunajauhoja
70g tuorepinaattia
1 rkl öljyä
1 tl suolaa

Leikkaa pinaatinlehdistä rangat pois ja sekoita sauvasekoittimella muiden aineksien kanssa. Paista margariinissa lettupannulla, kunnes molemmat puolet tulevat rapeiksi. Nauti hillon kanssa, itse löysin kaapista madeiralaista maracuja-papaijahilloa ja oli muuten hyvää! Jääkaapista löytyi vielä syksyllä tekemääni mehuakin, jonka tein mansikoista, puolukoista, omenoista, karviasista ja luumuista, nammmm!
Enpä ole kerennyt taaskaan paljoa kokkailemaan, koko suomi"loma" on mennyt töissä.. Onpahan ainakin kotona sitten taas motivaatiota kokkailla oikein kunnolla!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti