tiistai 17. huhtikuuta 2012

Tomaattisipulipaistos


Noniin, nyt oman kodin keittiössä pitäisi taas ruveta touhuamaan! Vähän köyhistä aineksista pitäisi taikoa ruokia, kun säästelen parin viikon päästä olevaa reissua varten.. Tämän päivän lounas olikin hyvin helppo ja varmasti halpa, mutta maku oli kyllä oikein mainio!

Tomaattisipulipaistos


2 tomaattia
4 sipulia
1/2 dl oliiviöljyä
2 rkl agavesiirappia/hunajaa
chiliä, basilikaa

Kuori sipulit ja pese tomaatit. Pilko sipulit ja tomaatit lohkoiksi ja asettele uunivuokaan. Sekoita öljy, siirappi ja mausteet ja levitä seos vuokaan. Paista n. 30 min 200 asteessa. Itse nautin paistoksen leipien päällä, mutta se käy lisukkeeksi tai vaikka ihan sellaisenaan.

2 kommenttia:

  1. Tällaisista yksinkertaisista jutuista tykkään. Sipulia, tomaattia ja kunnolla öljyä. ei voi olla muuta kuin maistuvaa.
    Kauniisti aseteltu kasvikset vuokaan :)

    VastaaPoista