lauantai 8. syyskuuta 2012

Tomaattikookoskeitto

Tomaattikeitto on sellainen ruoka, joka porisee hellallani todella usein. Voisi jopa sanoa sen olevan lempiruokani. Nopeus, edullisuus ja hyvä maku ovat aika hyvä yhdistelmä opiskelijan keittiössä. Tomskukeitosta on tosiaan tullut tehtyä vaikka minkälaisia vaihtoehtoja, kookosmaidon kanssa tomaatti sopii mielestäni ehkä parhaiten.


Kookoksinen tomaattikeitto

1 sipuli
2 tomaattia
1 rkl öljyä
500g paseerattua tomaattia
1 dl vettä
1 tölkki kookosmaitoa
pippuria, chilia, paprikajauhetta
tuoretta basilikaa

Kuori ja silppua sipuli, pilko tomaatti. Kuullota sipuli ja tomaatit öljyssä kattilassa, lisää hiukan vettä. Lisää pippuri ja chili. Survo sauvasekottimella. Lisää paseerattu tomaatti ja kookosmaito. Anna hautua miedolla lämmöllä ja sekoita vielä sauvasekoittimella keitto niin, että jää mahdollisimman vähän sattumia. Lisää valmiiseen keittoon silputtua tuoretta basilikaa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti